Publicerad i Handarbete

Ny månad

Helgen är förbi och nu väntar en helt ny månad; en månad som förr var mörk och lite jobbig innan Advent med alla dess tända ljus.
Det var när jag jobbade och var tvungen att rasta hundarna i ljuset av pannlampa, för här ute på Utsikten har vi ju inga gatljus, utan får lysa upp vår tillvaro själva.

NU kan jag alltid ta min promenad i dagsljus och även en sådan här dimmig dag, som idag – så är det härligt att gå ut när det är ljust.


Idag började jag med en ny väv, med de här färgerna. Jag gillar starka färger och tror att klara, kulörer påverkar oss positivt…


..men baksidan vävs däremot med oblekt lingarn. Varpen är ju randig (samma som till ripsmattorna) så det gör att även baksidan får färg.


Den andra stora aktiviteten nu, är hundträningen. Det är inte just några prov att träna inför nu, men vi tränar om många delar. Som här exempelvis, då Love ska tränas att lägga sig korrekt. Nu kanske någon; icke hundtränare, tänker att man kan väl inte lägga sig ner på så många olika sätt…
…och då säger jag: ”Jo!”
Eller iaf ett läggande som ger bra poäng på tävling ska utföras på speciellt sätt. Speciellt Love har valt att sitta först, för att därifrån lägga sig. Jag tror det har lite att göra med att han är stor, men det är möjligt att det är en ursäkt.
Nu jobbar vi med noggranna progressionsplaner och just den delen, tror jag gör att vår träning går framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s